Επικοινωνία

Από το Blogger.
Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ- ΔΕΥΤΕΡΑ 13 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας με χιονοπτώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και βελτίωση από το απόγευμα, περιμένουμε την Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012.


Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 ως 9 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 3 ως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 2 ως 13 στη Δυτική Ελλάδα, 12 ως 16 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο, στρεφόμενοι σταδιακά σε δυτικούς με την ίδια ένταση. Μέτριοι δυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις με βροχή και βελτίωση μετά το μεσημέρι, περιμένουμε την Δευτέρα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 9 βαθμούς. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

ΠΙΕΡΙΑ: Ηλιοφάνεια και συννεφιά περιμένουμε σήμερα στην Πιερία. Η θερμοκρασία στη Βόρεια Πιερία θα φτάσει μέχρι και τους 10 βαθμούς Κελσίου κατά τις μεσημβρινές ώρες με σημαντική πτώση το βράδυ (6 βαθμοί). Στην περιοχή της Κατερίνης η θερμοκρσία θα ανέβει στους 12 βαθμούς Κελσίου με την υγρασία να υποχωρεί στο 65%. Στη Νότια Πιερία Το ίδιο σκηνικό καιρού θα έχουμε και στην Νότια Πιερία με την θερμοκρασία να φτάνει μέχρι και τους 13 βαθμούς. Στο Ελατοχώρι αναμένεται συννεφιά με την θερμοκρασία στους 0 βαθμούς.

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες