Επικοινωνία

Από το Blogger.
Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Κοπή πίτας του συλλόγου Μικρασιατών


Την Πίτα έκοψαν οι Μικρασιάτες της Πιερίας 

    Στην κατάμεστη από Μικρασιάτες και φίλους, αίθουσα  του Πνευματικού Κέντρου Μικρασιατών Πιερίας,ο Σύλλογος Μικρασιατών Πιερίας έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Βασιλόπιτα. 

    Την Βασιλιόπιτα όπως την έλεγαν οι παππούδες μας και οι γιαγιάδες μας στην πατρίδα ευλόγησε ο Πανοσιολογιότατος αρχιμανδρίτης κ. Ιωακείμ Οικονομίκος. 
    Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κύριος Ιωάννης  Βασιλειάδης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και έδωσε  τις καθιερωμένες ευχές  για το νέο έτος. Η κυρία Αντιπεριφερειάρχης Πιερίας  κυρία Σοφία Μαυρίδου πήρε τον λόγο και τόνισε ότι η περιφερειακή ενότητα Πιερίας στηρίζει και θα στηρίζει τις προσπάθειες που καταβάλλουν οι σύλλογοι του νομού, οι οποίοι επιτελούν ένα ιδιαίτερα σημαντικό έργο, ενώ ευχήθηκε για το νέο έτος περισσότερη αισιοδοξία για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις της δύσκολης εποχής που διανύουμε. Η κυρία Θεοδώρα Σπυριδοπούλου μέλος του Διοικητικού  Συμβουλίου  του Συλλόγου  έκανε αναφορά για το δίσεκτο έτος  2012 που διανύουμε και ανέλυσε λεπτομερώς αυτό. Στην συνέχεια  η χορωδία του Συλλόγου μας έβαλε  στο κλήμα των ημερών ψάλλοντας τα Πρωτοχρονιάτικα  κάλαντα. Ο Πρόεδρος  ανέλαβε και έκοψε την πίτα η οποία μοιράστηκε στης αρχές που τίμησαν με  την παρουσία  τους την εκδήλωση όπως ο Βουλευτής Πιερίας κύριος Γιάννης Αμοιρίδης, η αντιπεριφερειάρχης κυρία Σοφία Μαυρίδου ο πατέρας Δημήτριος Γκόλιας του Ιερού Ναού Αγίας Άννας, ο εκπρόσωποι των βουλευτών κυρίας Μίχου Μαρία, Παπαγεωργίου Αθανάσιου, και Κουκοδήμου Κωνσταντίνου, Δημοτικοί Σύμβουλοι εκπρόσωποι  φορέων και Συλλόγων μέλη  του Συλλόγου και φίλοι.  Στη  συνέχεια οι κυρίες του Συλλόγου μοίρασαν τα   βασιλοπιτάκια στους  παρευρισκόμενους τα οποία ήταν  σε   ατομική συσκευασία όπου υπήρχε κάρτα με ευχές από το Διοικητικό Συμβούλιο. Η τυχερή  της χρονιάς ήταν η κυρία Ειρήνη Συροπούλου μέλος του χορευτικού τμήματος του Συλλόγου.

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες