Επικοινωνία

Από το Blogger.
Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΓΥΝΑΙΚΑ... ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ PORCHE;;;;

Το παρακάτω συμβάν είναι απολύτως αληθινό και συνέβη σε κεντρικότατο σημείο της Κατερίνης χθες το πρωί. Ας υποθέσουμε ότι συνέβη κοντά στις τράπεζες Alpha και Εθνική (ευρύτερη περιοχή Αστικών). Πρωταγωνιστές: μια αδελφή, αστυνομική δύναμη, δύο άντρες και μια Porche.


Μια κυρία με την συνδρομή δύο αντρών προσπαθούν να ανοίξουν το αυτοκίνητο πολυτελείας που είναι παρκαρισμένο στην περιοχή (το βλέπετε στο βάθος της φωτογραφίας). Κάποιος πιθανώς ειδοποιεί την αστυνομία ότι επιχειρούν να κλέψουν το όχημα μεγάλης αξίας (οικονομικής και όχι μόνο).

Η αστυνομία καταφθάνει άμεσα, με υπολογίσιμη δύναμη μάλιστα. Δημιουργείται ένα μικροεπεισόδιο μεταξύ του ενός "διαρρήκτη" και ενός αστυνομικού.

Το συμβάν λήγει γρήγορα καθώς αποδεικνύεται πως η κυρία είναι η αδελφή του ιδιοκτήτη του οχήματος (και γνωστού πολυγραφότατου επαγγελματία της πόλης). Η διάρρηξη είναι απλή προσπάθεια να ανοίξουν το αμάξι γιατί κάποιος κλείδωσε μέσα τα κλειδιά. Οι δύο άντρες, αγνώστου ταυτότητας, βοηθούσαν την κυρία. Η αστυνομία αποχώρησε και η προσπάθεια συνεχίστηκε μήπως και δια μαγείας ανοίξει το αμάξι.

Εντάξει είπαμε Porche είναι, έχει πολλές δυνατότητες αλλά ΔΕΝ ανοίγει χωρίς κλειδί.

Και αναρωτιέμαι τώρα, τόση προθυμία η αστυνομία θα έδειχνε αν το αμάξι ανήκε σε κάποιον "ανώνυμο" πολίτη; Αν δεν ήταν Porsche αλλά Hiunday; Πόθεν έσχες η Porche; 

Και τέλος, το σκηνικό μου θυμίζει επεισόδιο από γνωστή, κωμική αμερικάνικη σειρά. Μια Porche κλειδωμένη και ένας εκ των πρωταγωνιστών να προσποιείται ότι είναι ο ιδιοκτήτης για να "ανέβουν οι μετοχές του". Αχ, κύριοι, θέλει μαγκιά η Porche και πάνω απ' όλα θέλει ..... κλειδιά!!!

 

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες