Επικοινωνία

Από το Blogger.
Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΓΝΩΣΗ ΚΑΙΡΟΥ- ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

Βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας, χιονοπτώσεις στα βόρεια ηπειρωτικά και μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, περιμένουμε την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από -3 ως 6 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 0 ως 13 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 5 ως 15 στη Δυτική Ελλάδα, 10 ως 15 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη.

Ισχυροί άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Αιγαίο. Ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Ιόνιο.

Νεφώσεις με βροχή περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει άνοδο και θα φτάσει στους 6 ως 7 βαθμούς. Μέτριοι νοτιοανατολικοί άνεμοι θα πνέουν στο Θερμαϊκό.
 
ΠΙΕΡΙΑ:  Χιονόνερο και ασθενείς χιονοπτώσεις αναμένονται σήμερα στη Βόρεια Πιερία καθώς και αυτό το κύμα κακοκαιρίας δείχνει να υποχωρεί. Η θερμοκρασία θα ανέβει μέχρι και τους 4 βαθμούς Κελσίου με την υγρασία στο 98%. Βροχές και χιονόνερο αναμένονται και στην περιοχή της Κατερίνης με την θερμοκρασία να φτάνει στους 5 βαθμούς και την υγρασία να υποχωρεί σχετικά στο 90%. Οι ίδιες συνθήκες θα επικρατήσουν και στην Νότια Πιερία. Οι βροχοπτώσεις θα συνεχιστούν και αύριο σε όλη την Πιερία.

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες