Επικοινωνία

Από το Blogger.
Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΤΟΥ ΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ

Ο Πίκος Απίκος ολοκλήρωσε και την δεύτερη έρευνά του στην οποία γίνεται μια προσπάθεια να καταγραφούν με τον πληρέστερο τρόπο οι απόψεις όλων εμάς, των κατοίκων της Πιερίας για το Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης (Δευτέρα.20 Φεβρουαρίου-Κυριακή 27 Φεβρουαρίου).

Η πλειοψηφία των συμμετεχόντων ήταν άντρες, ενώ ηλικιακά απάντησαν στο ερωτηματολόγιο άτομα όλων των ηλικιών.











Το 47% των συμμετεχόντων δήλωσε ότι είναι σχετικά ικανοποιημένο από την λειτουργία του Νοσοκομείου, ποσοστό που αν και φαίνεται μεγάλο δεν αντικατοπτρίζει την ικανοποίηση που θα έπρεπε να έχουν οι κάτοικοι μιας περιοχής που περίμεναν τις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις 10 χρόνια. Σημαντικό είναι και το 16% που δηλώνει ότι δεν είναι καθόλου ευχαριστημένο.



Το μεγαλύτερο πρόβλημα που αναγνωρίζει ο κόσμος σε ποσοστό 58% είναι η πρόσβαση στο νέο Νοσοκομείο Κατερίνης, με τις ελλείψεις σε καταρτισμένο προσωπικό να ακολουθούν με 21%.

Οι Πιεριείς είναι ευχαριστημένοι σε ποσοστό 47% από τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό και κατά 16% αναγνωρίζουν καλές συνθήκες αναμονής και εξυπηρέτησης.




Πολύ συζήτηση έχει γίνει για τον τρόπο εκμετάλλευσης των εγκαταστάσεων του παλιού νοσοκομείου στην περιοχή του πάρκου. Σύμφωνα με το 37% των συμμετεχόντων η καλύτερη χρήση θα ήταν να μετατραπεί σε πολιτιστικό χώρο (κάτι που έχει προταθεί και από κάποιους τοπικούς φορείς). Ένα 32% θεωρεί ότι πρέπει να  λειτουργήσει ως ιατρικό κέντρο εκτάκτων περιστατικών. Ακολουθεί η πρόταση για σχολείο.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή στην έρευνά μας για μια ακόμη φορά. Ευελπιστούμε ότι οι φωνές όλων μας θα φτάσουν κάποια στιγμή στα αυτιά των ιθυνόντων και θα διορθώσουν τα προβλήματα που υπάρχουν.

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες