Επικοινωνία

Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΤΟΥ ΕΒΕΠ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ-ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη απήχηση στα μέλη του Επιμελητηρίου Πιερίας ολοκληρώθηκε την Τετάρτη το βράδυ το ταχύρυθμο σεμινάριο με θέμα: «Βελτιώστε το ρυθμό είσπραξης των οφειλών πελατών σας». Το σεμινάριο υλοποιήθηκε στο πλαίσιο της συνεργασίας της Σχολής του Επιμελητηρίου με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας με εισηγητή τον κ. Νίκο Πόδα, Σύμβουλο Επιχειρήσεων -  Εκπαιδευτή.


Στη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν την ανάπτυξη των επιμέρους θεμάτων που σχετίζονται με την είσπραξη οφειλών. Συγκεκριμένα αναλύθηκαν διεξοδικά οι εξής θεματικές: Προετοιμασία - Σχεδιασμός επαφής με τον Πελάτη, τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πελάτη, η πρόσωπο με πρόσωπο επικοινωνία με τον Πελάτη, χειρισμός Αντιρρήσεων και Παραπόνων και η προσφορά Εξυπηρέτησης και Αξίας, οι «έσχατες λύσεις» και η βελτιστοποίηση πολιτικών και συστημάτων της Εταιρίας.

«Στο πλαίσιο λειτουργίας της Σχολής και της συνεργασίας μας με το Πανεπιστήμιο Μακεδονίας οι προσπάθειές μας επικεντρώνονται στη διεξαγωγή χρήσιμων σεμιναρίων που τα θεματικά τους αντικείμενα σχετίζονται άμεσα με την επιχειρηματική δραστηριότητα. Είναι ιδιαίτερη η ικανοποίησή μας που μεγάλος αριθμός μελών παρακολουθεί τα σεμινάρια εκφράζοντας την άποψη ότι λαμβάνουν πολύτιμα γι αυτούς εφόδια», σημειώνει ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας Ηλίας Χατζηχριστοδούλου.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο λειτουργίας της Σχολής του Επιμελητηρίου Πιερίας προγραμματίζεται, επίσης, η υλοποίηση των παρακάτω εκπαιδευτικών προγραμμάτων:

Ø  Προώθηση Πωλήσεων σε Περίοδο Κρίσης
Έναρξη: 12-03-2012 έως 28-03-2012
Διάρκεια: 26 ώρες (24 ώρες παρουσίαση + 2 ώρες εξετάσεις, για     
πιστοποίηση)
Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 80 + 23% ΦΠΑ ευρώ , μη μέλη 200 +23% ΦΠΑ ευρώ
Εισηγητής: Σουμπενιώτης Δημήτρης, Καθηγητής Τμήματος Ο.Δ.Ε. του Πανεπιστημίου Μακεδονίας

Ø  Αποφασίστε σωστά & αποφύγετε τις «ΕΝ ΒΡΑΣΜΩ» βιαστικές κινήσεις
Έναρξη: 20-02-2012 έως 5-03-2012
Διάρκεια: 20ώρες
Κόστος συμμετοχής: μέλη Επιμελητηρίου Πιερίας 40 + 23% ΦΠΑ ευρώ , μη μέλη 100 + 23% ΦΠΑ ευρώ
Εισηγητής: Κωτούδη Ρούλα, Σύμβουλος Επικοινωνίας
  
Επίσης, συνεχίζεται η διοργάνωση των σεμιναρίων:
  • «Τεχνικού Ασφαλείας Β’ και Γ’ Επικινδυνότητας»
  • «Βασικές Αρχές στην Υγιεινή και Ασφάλεια των Τροφίμων», σύμφωνα με τις προδιαγραφές του ΕΦΕΤ.

Για περισσότερες πληροφορίες και Δηλώσεις Συμμετοχής, μπορείτε να απευθύνεστε στο Επιμελητήριο Πιερίας, αρμ. υπάλληλος  κ. Κολοκάτση Ανδρομάχη,  τηλ. 2351047263, 2351023211, φαξ 23510 47267 ή στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Πιερίας www.champier.gr

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες