Επικοινωνία

Από το Blogger.
Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΜΟΙΡΙΔΗΣ Ο ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΣ



Όπως αναφέρει στην κεντρική του σελίδα ο βουλευτής Πιερίας:
"Σε μια πολύ δύσκολη και κρίσιμη περίοδο για τη χώρα η στήριξη των πολιτών είναι η αναγκαία συνθήκη για την οποιαδήποτε προσπάθεια.
Ο Γιώργος Παπανδρέου καταβάλλει υπεράνθρωπη προσπάθεια και κάνει έναν τιτάνιο αγώνα δρόμου για να καλύψει τα τεράστια κενά που άφησε πίσω της η προηγούμενη κυβέρνηση.


Είμαστε δίπλα του συμπαραστάτες για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας, δεσμεύομαι να είμαι δίπλα σας στην πρώτη γραμμή."
Προφανώς τις επόμενες ημέρες το μήνυμα αυτό θα αλλάξει, αφού φαίνεται ότι ο Γ.Αμοιρίδης δεν συμπαρίσταται στον Γ. Παπανδρέου και το ΠΑ.ΣΟ.Κ., έχοντας καταψηφίσει το μνημόνιο. Το ερώτημα είναι: Τί κάνατε τόσο καιρό κύριε Γ. Αμοιρίδη; Όντας πολιτικός με τόση εμπειρία, μήπως θα έπρεπε να είχατε προνοήσει νωρίτερα ότι τα μνημόνια είναι αδιέξοδα; Και γιατί ενώ αναφέρεστε στα κενά της προηγούμενης κυβέρνησης που προσπαθεί να καλύψει ο Γ. Παπανδρέου, δε λέτε κουβέντα για τα κενά της κυβέρνησης Σημίτη, για το πάρτυ οργίων σπατάλης των Ολυμπιακών, για τα βολέματα  στα οποία επιδιδίδετο ο χώρος του οποίου κομμάτι ήσασταν (κι ακόμα είστε)? Για να μην αρχίσουμε να μιλάμε και για τις κυβερνήσεις Α. Παπανδρέου και δεν τελειώσουμε ποτέ. Πόσο κρίμα...
Αναγνώστρια

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες