Επικοινωνία

Από το Blogger.
Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ Ο 3ος ΗΜΙ-ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΔΙΟΝ



Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ σε συνεργασία με τον Δήμο Δίου Ολύμπου διοργάνωσε σήμερα Κυριακή τον 3ο Ημιμαραθώνιο «ΔΙΟΝ» 21,1 χλμ.








Πρόκειται για τον μεγαλύτερο σε μήκος μέχρι στιγμής αγώνα καθώς οι δύο προηγούμενοι ήταν 14.3 χλμ. Παράλληλα με τον ημιμαραθώνιο στο Δίον πραγματοποιήθηκαν και περιπατητικός αγώνας 10 χλμ και παιδικός αγώνας 1 χλμ.


Περισσότεροι από 400 αθλητές, από όλη την Ελλάδα, ξεκίνησαν από το Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών και διήνυσαν  μια πανέμορφη διαδρομή (Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών Δίου με κατεύθυνση προς Κατερίνη, στροφή στο κόμβο Κονταριώτισσας – Κονταριώτισσα – Άγιος Σπυρίδωνας – Βροντού – Καρίτσα – Δίον – Κέντρο Μεσογειακών Ψηφιδωτών).


Η διαδρομή σε όλο το μήκος της, επιτηρήθηκε από  την Ένωση Εθελοντών Πυροσβεστών του Δήμου Δίου – Ολύμπου, την Ποδηλατική Απόδραση Πιερίας, τον Ποδηλατικό Περιβαλλοντικό Όμιλο «ΔΙΑΣ» Κατερίνης και τον Σύλλογο Ραδιοερασιτεχνών Πιερίας. Στον αγώνα συνέβαλλαν πολιτιστικοί, αθλητικοί και ορειβατικοί σύλλογοι από την Πιερία.


Μετά το τέλος του αγώνα βραβεύτηκαν οι νικητές όλων των κατηγοριών και ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη χρονιά. Σε όλους τους αθλητές που τερμάτισαν δόθηκαν πρωτότυπα και ξεχωριστά μετάλλια, διπλώματα και αναμνηστικά του Δήμου Δίου Ολύμπου.























Κεραμιδιώτη Έφη



















0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες