Επικοινωνία

Από το Blogger.
Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

ΒΛΑΒΗ ΣΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΔΕΥΑΚ ΣΤΟΝ ΠΕΖΟΔΡΟΜΟ





Μεγάλη αναστάτωση και εκτεταμμένες ζημιές σε εμπορικά καταστήματα ήταν το αποτέλεσματα, από την βλάβη που συνέβη όταν έσπασε ο κεντρικός αγωγός της ΔΕΥΑΚ στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης. Το νερό έφθασε σε ύψος 70 με 80 πόντους, ως εκ τούτου καταστράφηκαν εμπορεύματα και χρειάστηκε ώρα μέχρι να φύγουν τα νερά.
Την κατάσταση αυτή αντίκρυσαν οι ιδιοκτήτες των καταστημάτων που βρίσκονται στο σημείο όπου έσπασε ο αγωγός, όταν πήγαν να ανοίξουν το πρωί της Παρασκευής. Οι αποθήκες στο υπόγειο τόσο από το κατάστημα του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Κατερίνης Κώστα Ρέχα όσο και από τα διπλανά καταστήματα είχαν πλημμυρίσει καταστρέφοντας σημαντική ποσότητα από τα εμπορεύματα των καταστηματαρχών.
Η ζημιά προκλήθηκε από τον κεντρικό αγωγό της ΔΕΥΑΚ ο οποίος έσπασε πιθανότατα ξημερώματα Παρασκευής με αποτέλεσμα το νερό να τρέχει ανεξέλεγκτα μέσα στα μαγαζιά. Αμέσως μετέβη η πυροσβεστική υπηρεσία η οποία προχώρησε σε άντληση των νερών, καθώς και συνεργεία της ΔΕΥΑΚ προκειμένου να φτιάξουν τα βλάβη. Η πλήρης αποκατάσταση συνεχίστηκε μέχρι και το πρωί του Σαββάτου.


0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες