Επικοινωνία

Από το Blogger.
Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΠΙΚΟΥ ΑΠΙΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ


Η ομάδα του Πίκου Απίκου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους εσάς που συμμετείχατε στην έρευνα-δημοσκόπηση που πραγματοποιήθηκε από τις 13 ως τις 19 Φεβρουαρίου με στόχο να εξάγει μια εικόνα για το πώς καταλάβαμε όλοι εμείς την ψήφιση του νέου μνημονίου από την Ελληνική Βουλή.
Η συμμετοχή σας ήταν συγκινητική και αυτό μας οπλίζει με κουράγιο για να συνεχίσουμε την αντικειμενική ενημέρωση που προσπαθούμε να σας προσφέρουμε. Υποχρέωσή μας είναι να παραμένουμε σταθεροί στις αξίες της αντικειμενικότητας και της ενημέρωσης, ακόμη και αυτό συχνά σημαίνει ότι δεν γινόμαστε αρεστοί.
Σε αυτά τα πλαίσια πρόκειται να συνεχιστούν οι εβδομαδιαίες δημοσκοπήσεις-έρευνες και ευελπιστούμε στην αθρόα συμμετοχή σας.
Από την Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου ως και την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου, προσπαθούμε να συγκεντρώσουμε τις απόψεις σας για το Νέο Νοσοκομείο Κατερίνης. Ένα θέμα που έχει απασχολήσει πολίτες και φορείς για χρόνια. Ας μην ξεχνάμε ότι σε μεγάλο βαθμό ο πολιτισμός μιας χώρας αντικατοπτρίζεται και στις παροχές υγείας που προσφέρει στους κατοίκους της.
Τονίζουμε ότι κατά την συμμετοχή σας, στις έρευνες καμία απολύτως καταγραφή δεν γίνεται σε προσωπικά στοιχεία και δεδομένα.
Τα αποτελέσματα της έρευνας θα σταλλούν στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης και στην Π.Ε. Πιερίας.
Ευχαριστούμε πολύ,
Η ομάδα του Πίκου Απίκου

ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΡΕΥΝΑΣ ΠΙΕΣΤΕ ΕΔΩ

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες