Επικοινωνία

Από το Blogger.
Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2012

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΑΔΗΛΩΝΕΙ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!


Διαδηλώσεις υπέρ της Ελλάδας προγραμματίζονται σε πολλές ευρωπαϊκές πρωτεύουσες για το ερχόμενο Σάββατο 18/2. Το μήνυμα - πρόσκληση των διαδηλωτών ανά την Ευρώπη: " Είμαστε όλοι Έλληνες! Όταν ένα έθνος δέχεται επίθεση, όλα τα έθνη δέχονται επίθεση". Μέχρι στιγμής έχουν προγραμματιστεί για σίγουρα συγκεντρώσεις έξω από τις ελληνικές πρεσβείες σε Δουβλίνο και Παρίσι. Οι συγκεντρώσεις στη Γαλλία αναμένεται να είναι πάνω από 12 συνολικά.
Ακολουθεί αυτούσιο σε μετάφραση, το κείμενο του καλέσματος σε διαμαρτυρία:


Σάββατο 18 Φεβρουαρίου, ημέρα διεθνούς κινητοποίησης.

Είμαστε όλοι Έλληνες!

Όταν ένας λαός δέχεται επίθεση, όλοι οι λαοί δέχονται επίθεση.

Την 10η Φεβρουαρίου, η μη εκλεγμένη ελληνική κυβέρνηση, υιοθέτησε ένα νέο χυδαίο και καταστροφικό πρόγραμμα λιτότητας, το οποίο υπερψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο (199 υπέρ 101 κατά) στις 12 Φεβρουαρίου. Τα νέα μέτρα λιτότητας επιφέρουν 22% μείωση στο βασικό μισθό, ο οποίος και θα "παγώσει" για τα επόμενα 3 χρόνια. Καταργούνται οι συλλογικές συμβάσεις εργασίας και καρατομούνται ωμά 15000 δημόσιοι υπάλληλοι. 150000 άνθρωποι θα χάσουν τις δουλειές τους εξαιτίας της μη ανανέωσης των συμβάσεων εργασίας τους.
Ο ελληνικός λαός με γενναιότητα εξεγείρεται ενάντια στα μέτρα κοινωνικής τρομοκρατίας. Υπό την εκκωφαντική ησυχία των ΜΜΕ, διεξάγονται ολοένα και πιο συχνά διαδηλώσεις και γενικές απεργίες παρά τη βίαιη καταστολή.
Ο ελληνικός λαός χρειάζεται τη διεθνή αλληλεγγύη και απευθύνει έκκληση προς εμάς για συμπαράσταση.
Ας απαντήσουμε στο αίτημά τους. Είμαστε όλοι Έλληνες!
Ο ξεσηκωμός των Ελλήνων συγκρούεται στον τοίχο της ευρωπαϊκής και διεθνούς δικτατορίας, τη δικτατορία των διεθνών αγορών και της τρόικα: την  Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που επέβαλαν τα μέτρα λιτότητας και μια μη εκλεγμένη κυβέρνηση.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις που είναι αναμεμειγμένες στην ευρωπαϊκή δικτατορία, εισηγούνται τα μέτρα λιτότητας τα οποία είναι στην ίδια γραμμή με τις άλλες χώρες. Η Ελλάδα χρησιμοπείται ως πειραματόζωο πριν τη γενικευμένη εφαρμογή των μέτρων αυτών. Η κατάσταση πρόκειται να χειροτερέψει κι άλλο εξαιτίας της νέας ευρωπαϊκής συνθήκης, η οποία θα εισάγει τον "χρυσούν κανόνα" στα εθνικά μας συντάγματα.
Όπως οι Έλληνες, έτσι κι εμείς, αρνούμαστε να θυσιάζονται οι άνθρωποι για το χρήμα.
Ας επανακτήσουμε τον έλεγχο των ζωών μας.
Κλείστε τον υπολογιστή και ελάτε στην κινητοποίηση!
Εις ένδειξιν αλληλεγγύης προς την αντίστοιχη κινητοποίηση των Ελλήνων, θα υπάρξουν παντού αντίστοιχες κινητοποιήσεις.

Η κρίση δεν είναι ελληνική. Είναι πανευρωπαϊκή, παγκόσμια. Ο κόσμος έχει πάρει άσχημη τροχιά. Το κεφάλαιο ψάχνει τρόπους να αυξήσει τα κέρδη του. Οι ανταγωνισμοί έχουν αυξηθεί. Μόνο οι λαοί μπορούν να πάρουν τη μοίρα του πλανήτη στα χέρια τους και να αποτρέψουν έναν ενδεχόμενο παγκόσμιο οικονομικό (που ήδη συμβαίνει) και κατ` επέκταση στρατιωτικό πόλεμο. Κανένας κόσμος δεν φτιάχνεται σωστά όταν τον κυβερνά το κέρδος.

0 σχόλια:

www.StinPieria.gr

Διαφημιστείτε ΕΔΩ

Αναγνώστες